Cautare

11402 de rezultate pentru "viata altfel" (3.56 secunde)
IPOTEZA EXTRATERESTRA Intre altele, asa cum spuneam, provincialismul temporal ne face sa fim convinsi ca viteza luminii nu va putea fi niciodata depasita, ori ca viata nupoate exista decat in corpuri materiale, aflate pe Pamant sau pe o planeta asemanatoare, dar, vai, prea departata.
Nu exista o viata inteligenta in afara de noi. (Aceasta presupune, desigur, ca oamenii se considera inteligenti.) Viata poate exista din abundenta in Univers, dar ar putea fi doar la nivelul unor unor microbi sau al altor animale linistite cosmic.
Exista situatii insa, in care ne deconectam de la ea pe parcurs, angrenate fiind in diverse procese si avand un stil de viata haotic, fara alocarea unui timp si spatiu pentru sinele nostru profund”, a adaugat Psih. ... 5) Stilul de viata.
Exista situatii insa, in care ne deconectam de la ea pe parcurs, angrenate fiind in diverse procese si avand un stil de viata haotic, fara alocarea unui timp si spatiu pentru sinele nostru profund”, a adaugat Psih. ... 5) Stilul de viata.
Exista situatii insa, in care ne deconectam de la ea pe parcurs, angrenate fiind in diverse procese si avand un stil de viata haotic, fara alocarea unui timp si spatiu pentru sinele nostru profund”, a adaugat Psih. ... 5) Stilul de viata.
In general, psihanalistii sunt de parere ca banii, de regula monedele de aur, sunt cele reprezentative pentru barbati, aratand astfel capacitatea lor de a oferi afectiune in viata, iar monedele de argint sunt reprezentantele femeilor si acestea reprezinta speculatiile erotice.In acelasi timp daca te visezi un om cu bani mai inseamna si ca in viata te asteapta o perioada fara nici o grija, iar atunci cand visezi ca gasesti bani, dimpotriva te asteapta o perioada grea.
credinta ca viata, cea care ni s-a daruit si de care ne bucuram, atat cat ne permite nu numai regimul social sau national in care ne-am nascut, dar si propria fire, norocul nostru strict privat - da, ca viata, ceea ce numim astfel, este un dar al Zeilor si al propriei noastre nasteri.
Basescu pleaca inainte de 2014 daca primeste imunitate pe viata Jurnalistul Radu Tudor a anuntat ca dupa plecarea lui Traian Basescu de la Cotroceni, romanii vor afla culisele negocierilor dintre coalitia aflata la guvernare si presedintele statului. ... scurtarea mandatului prezidential in schimbul imunitatii pe viata.
Nu stim unde ne duce viata (Autoare: ... Astfel, el a raspuns, joi seara, la Romania TV, ca nu stim unde ne duce viata, in contextul in care a fost intrebat daca are astfel de ambitii. ... Habar nu am, nu stim unde ne duce viata.
Allianz Tiriac, Omniasig Vienna si Asirom detin primele trei locuri in topul primelor zece companii de asigurari din Romania in functie de primele brute subscrise in primele sase luni ale acestui an, cu o valoare cumulata de peste 1,71 miliarde lei, arata datele publicate luni de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor din Romania (CSA).Pe segmentul asigurarilor generale, primul loc este ocupat de Allianz Tiriac, cu prime subscrise in perioada mentionata de peste 645 milioane lei, in timp ce domeniul asigurarilor de viata este dominat de ING Asigurari de Viata, cu prime subscrise in valoare de peste 273 milioane lei.Potrivit datelor CSA, Allianz Tiriac domina topul asiguratorilor in functie de primele brute subscrise din asigurari generale.
El a incheiat in urma cu sapte ani o polita de asigurare de viata si a platit 1.068 de euro, dupa ce compania de asigurari l-a informat ca va primi la scadenta fie 2.848 de euro, fie 1.319 euro, in cel mai rau caz.
Metropolitan Life a anuntat astazi, la Galateca din Capitala, lansarea Wise Plan, o solutie completa de asigurare cu componenta de investitii care ofera romanilor protectia flexibila si personalizata stilului lor de viata si oportunitatea de a economisi si investi pentru viitor.
E bine sau nu sa indepartezi bateria laptopului pentru a-i prelungi viata? ... Multi le folosesc la birouri sau acasa, tinandu-le ore in sir in priza, iar specialistii recomanda in aceste cazuri indepartarea bateriilor pentru prelungirea duratei lor de viata.
Trei dintre ele se afla in zona locuibila din jurul stelei lor, in care viata este posibila. ... Chiar daca cele sapte exoplanete nu intretin viata in prezent, sistemul stelar din care fac parte ar putea evolua in viitor.
• Forma de lamaie a sanilor femeilor dezvaluie persoanele carora le place viata Barbatii care doresc o femeie mai plina de viata trebuie sa se uite dupa sanii in forma de lamai, proeminenti si obraznici.
"Dupa 25 de ani de cariera si de munca asidua, dupa sutele de mesaje pe care le primesc zilnic de la oameni care aspira la stilul meu de viata, m-am gandit ca este momentul sa daruiesc cel mai pretios atuu al meu, relatiile pe care le-am cimentat in timp, produsele pe le folosesc si in care am incredere si mai mult, contactul direct cu publicul care este doritor de o viata implinita, eleganta, cu valori normale, decente, un stil de viata inteligent.
"Dupa 25 de ani de cariera si de munca asidua, dupa sutele de mesaje pe care le primesc zilnic de la oameni care aspira la stilul meu de viata, m-am gandit ca este momentul sa daruiesc cel mai pretios atuu al meu, relatiile pe care le-am cimentat in timp, produsele pe care le folosesc si in care am incredere si mai mult, contactul direct cu publicul care este doritor de o viata implinita, eleganta, cu valori normale, decente, un stil de viata inteligent.
Ne petrecem aproximativ o treime din viata in stare de somn si o mare parte a noptii visand. ... Explorand 250 de subiecte controversate de la arta si vise pana la teroare nocturna, Enciclopedia ilustreaza cum visele influenteaza cultura, religia, istoria, arta, literatura si viata noastra personala.
Cunoscuta peste ocean drept una dintre cele mai frumoase femei din Romania, vedeta a oferit sfaturi pentru o viata echilibrata. ... Valentina Pelinel le-a impartasit din experienta sa pentru un mod de viata sanatos si frumos in acelasi timp:
Este o rubrica in care vei regasi franturi din propria viata cu alte nume si alte decoruri, dar cu trairi despre care vei putea spune:
google-analytics.com